Wysłany: |22 Cze 2010|, o 14:33 Projekty Leadingowe
Witam,
Ja Paweł Januszek jako człowiek z Pomysłami, Innowator i Inspirator mam zaszczyt przedstawić Państwu następujące projekty gospodarczej współpracy partnerskiej mające na celu stworzyć z firmy, która je postanowi wdrożyć duchowego leadera swojej branży! W moich oczach każdy z nich ma wnosi potężną wartość dodaną i ma olbrzymią moc marketingową. Tematy są gotowe do wdrożenia natychmiast, wszystko co potrzeba to niewielki już nakład pracy i nieobciążające kieszeni nakłady finansowe.
Tyle tytułem wstępu tutaj są konkrety:
Leader Przemysłu "Prawdziwa Sztuka i Kultura"
1.Publikacja S.O.S. Strzelec Opolskich Serc
BIZNES: Pierwsza tego typu publikacja ogólnopolska,Sprzedaż hurt - detal, Umożliwia szerokie partnerstwo społeczne, Dostęp do prawdziej sztuki z pierwszej ręki, Obrót dziełami sztuki, Dostęp do utalentowanych ludzi, Możliwość sprzedaży reklamy, Dotacje na innowacje.
WiZJA WSPÓŁPRACY: Zakup praw na wyłączność publikacji i prowadzenia tego biznesu, Spółka partnerska, Inna?
Materiał pokazowy: S.O.S Strzelec O-polskich Serc
Leader Przemysłu " Marketing i Reklama Prawdy Gospodarczej"
2.Poradnik Prawdy Gospodarczej "RODZIMA TOŻSAMOŚĆ"
BIZNES: Łatwy i prosty nośnik reklamy, Działający na świadomość ludzką, Prawdziwe, zdrowe i łatwe w praktycznym zastosowaniu przesłanie, Wywołujące swego rodzaju wskazany szok gospodarczy, Powiązanie (przymuszenie) patriotyczne firm uczestniczących aby wesprzeć ten projekt, Łatwość w dystrybucji, Marketing posprzedażowy.
WIZJA WSPÓŁPRACY: Zakup praw na wyłączność prowadzenia tego biznesu, Spółka partnerska,Inna?
Materiał pokazowy: Rodzima Tożsamość
Leader Przemysłu "Zdrowa Gastronomia"
3.NATUREA. Kuchnia Prawdy
BIZNES: Bazowanie na nieuniknionej i nieodwracalnej już tendencji wellness / zdrowa żywność, Szkolenia na masową skalę, Obrót franczyzą, Uruchomienie zdrowej produkcji żywności, Dotacje na innowacje.
WIZJA WSPÓŁPRACY: Zakup franczyzy wojewódzkiej, Spółka parnerska, Inna?
Materiał: Kuchnia Prawdy
4.Dodatkowo ja Jan jestem chodzącą żywą reklamą powyższych tematów – ja po prostu nimi żyję! Istnieje możliwość promocji mnie w mediach czy innych publicznych formach dystrybucji Słowa. Źle nie wyglądam, jestem świadectwem pełni zdrowia, mam wiedzę żywieniową i potrafię się logicznie wypowiadać.
Materiał: Jan
Przy sprzyjających warunkach pracy gwarantuję natychmiastowe wdrożenie powyższych tematów!
Zapraszam ludzi odważnych, elastycznych na zmiany, wizjonerów – a więc prawdziwych przedsiębiorców!
Osoby prywatne mogą na tej podstawie budować nowe DG, istniejące firmy postawić na swój rozwój.
Gwarantuję odpowiednią zdrową cenę za know-how + pomagam we wdrożeniu i promocji dopóki dopóty nie zacznie temat działać samoistnie i automatycznie!
[color=violet]JEST TO TWOJA ŻYCIOWA INWESTYCJA NA WYCIĄGNIĘCIE RĘKI! SKALA MARKETINGU PRAWDY CIĘ PRZEROŚNIE! NEGOCJUJMY! WSPÓŁPRACUJMY!
"Kto nie ryzykuje wszystkiego, ten traci wszystko"[/color]
_________________ UKAZUJĘ DROGĘ DO ŚWIATŁA, KUCHNIA PRAWDY, WARSZTATY MIŁOŚCI DUCHOWEJ, INSPIRATOR DUCHOWY, UZDRAWIANIE I CIAŁA I DUCHA, OŻYWIAJĄCY MARKETING
ABu Pomógł: 2 razy Wiek: 31 Posty: 121 Skąd: Kędzierzyn-Koźle
Wysłany: |22 Cze 2010|, o 16:10
Cytat:
Kto nie ryzykuje wszystkiego, ten traci wszystko
No, spoko. Rewelacyjne hasło marketingowe. Ciekaw jestem ilu się znajdzie takich, którzy 'zaryzykują wszystko'.
A tak na marginesie: w Twoich pracach widzę bardzo daleko idące inspiracje pracami Jezusa Chrystusa z Opola. Mam rację?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum