Krzych Pomógł: 1 raz Wiek: 40 Posty: 86 Skąd: Pogorzelec
Wysłany: |22 Cze 2010|, o 11:35 Plener foto.
Na NTO przeczytałem, że MMOpole zorganizowało dla mieszkańców swojego miasta plener fotograficzny. Fajny pomysł, przydało by się coś takiego u nas.
ABu Pomógł: 2 razy Wiek: 31 Posty: 120 Skąd: Kędzierzyn-Koźle
Wysłany: |22 Cze 2010|, o 16:15
U nas, patrząc na zaangażowanie internautów (chociażby na tym forum) miałbym wątpliwości czy na plenerze pojawiłby ktokolwiek, włącznie z pomysłodawcą.
ok 1600zł. Ja kiedyś używałem tylko sony.potem olympus, nikon a teraz znów mam olympusa. Porażka... więc wracam do sony.
Wysłany: |16 Sie 2010|, o 12:07
Olympus-porażka, można wiedzieć jakiego modelu Olka używasz, pytam bo aktualnie robię zdjęcia m. innymi Olympusem e-510, nie nażekam. Świetna optyka w standardzie w porównaniu do innych "kitów". 1600 zł. to kwota za którą kupisz przyzwoity sprzęt amatorski.Jeżeli chodzi o jakiś plener to jestem za. Trzeba tylko ustalić datę, może ktoś jeszcze się podepnie.
Pozdrawiam :)
Witam! To znów ja;) Dziś kupiłem aparat. To Sony Cyber-Shot DSC-HX1.
Polecam na maksa. Rewelacyjny. Wybrałem go, a nie lustrzankę, bo ma możliwość kręcenia filmów HD, głos stereo, rewelacyjny tryb auto itd itp. Nie wystrczą mi same zdjęcia. Zresztą tryb "zmierzch z ręki" robi rewelacyjne foty w nocy bez statywu.
POLECAM!
[ Dodano: |4 Wrz 2010|, o 10:34 ]
Przykładowe foto. Zrobiłem wczoraj. Park obok LO w Koźlu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum